vineri, 16 mai 2008

Beneficiile ZenZuu

Identificati noi prieteni

Conectati-va la Comunitatea Globala in Direct.
Zenzuu va ofera oportunitatea să fiti conectat la o retea globala masiva oricand, si oriunde. Fata de alte retele sociale pe Internet, ZenZuu va permite largirea cercului de prieteni si sa castigati bani, doar facand acelasi lucru obisnuit pe Internet, acela de a va crea profilul si a inregistra alti oameni, pentru a lua parte la programul ZenZuu Ad Revenue Sharing (Fondul de Profit din Reclame).
ZenZuu va pune la dispozitie toate facilitătile standard de lucru, cum sunt incarcarea de fotografii, video, audio, blog, etc. ZenZuu va ofera posibilitatea de a va identifica noi prieteni si relatii de afaceri.

Castigi bani

Faceti primul pas spre oportunitatea vietii.
Zenzuu va permite sa va creati un viitor financiar rentabil devenind un Reprezentant ZenZuu('REP') . În calitate de 'REP' puteti obtine comisioane directe, bonusuri de diferenta din propria dvs. retea construita in toata lumea, bonusuri de performanta, bonusuri de dezvoltare si altele! Din moment ce sunteti reprezentant ZenZuu, puteti sa inscrieti un numar nelimitat de oameni, ceea ce va permite sa mariti marja de profitabilitate. Castigurile sunt nelimitate. Instrumentele ZenZuu va dau posibilitatea sa va urmariti reteaua prorpie si sa va dezvoltati in paralel si propria afacere, totul in mod distractiv si usor de lucrat.
Plata comisioanelor se va face după lansarea versiunii executive ZenZuu (din august 2008) . În perioada actuala, faza Beta ZenZuu, se formeaza retelele sociale şi se exerseaza facilitătile portalului.

Conform practicii curente, plata se va face pe un card de debit, emis de ZenZuu din SUA, care va fi primit prin posta. Indicatiile in acest sens vor aparea pe site.

Succes la formarea propriei retele ZenZuu!

Inregistrati-va in ZenZuu aici: Sign-Up URL: http://www.zenzuu.com/emiliasucces/signup.htm

In curand site-ul ZenZuu si in limba romana!

Faceti primul pas spre oportunitatea vietii.

Daca sunt intrebari scrieti pe adresa : emilianavo@yahoo.com

Niciun comentariu: