sâmbătă, 13 septembrie 2008

Planul de marketing


1)- Definiţii ZenZuu:
a)- Reprezentant Independent de Marketing, aici denimit "REP", este o persoană de cel puţin 18 ani, care poate face afaceri cu o companie din SUA sau cu o companie rezidentă din ţara sa de origine, care agreează condiţiile ZenUuu "Terms of Use", precum şi ultima versiune a Convenţiei ZenZuu "Independent Marketing Representative agreement".

b)- Un "REP" activ este cineva care se loghează în contul său personal ZenZuu de minimum 30 de ori pe lună. Aceasta se poate face într-o zi, de mai multe ori pe zi, sau chiar într-o oră.
c)- Pentru a deveni un "REP" ZenZuu trebuie să fiţi recomandat de un "REP" ZenZuu, care va fi sponsorul dvs.. Imediat ce v-aţi înregistrat sub un sponsor "REP" ZenZuu , veţi fi plasat pe primul nivel, direct, al acestui reprezentant ZenZuu. Dacă recomandaţi unei noi persoane să fie înregistrată ca "REP", aceasta va fi plasată pe primul dvs. nivel, direct, iar dvs. sunteţi sponsorul ei. Faţă de sponsorul dvs., noul dvs. "REP" se află pe nivelul 2.

d)- Publicitate online înseamnă afişarea unui link sau a unui banner din site-ul ZenZuu, în schimbul unei taxe colectate de ZenZuu.

e)- Veniturile din publicitatea online înseamnă banii primiţi de ZenZuu (în USD).(excluzând orice negociere pentru publicitate, orice reclame pe gratis penru promovare, orice recompensă primită de un afiliat ZenZuu pentru servicii de promovare, orice plată sau cheltuială asociată cu publicitatea.)

f)- Venitul en-gros din publicitatea online înseamnă o taxă pe care o plăteşte o entitate pentru afizarea unui link sau a unui banner pe site-ul ZenZuu Site. Venitul global din publicitatea online înseamnă venitul general provenit din contractele cu firmele din toate ţările pentru publicitatea pe ZenZuu.

g)- Venitul Net din publicitate online înseamnă banii (în USD) primiţi de ZenZuu, după scăderea ccomisioanelor şi a cheltuielilor cu agenţiile de publictate, şi/sau a afiliaţilor care debitează contul de reclame ZenZuu.



2)- Formula de Calcul a Diststribuţiei Venitului Global din Publicitatea pe ZenZuu:
Toate condiţiile de calificare de mai jos sunt susceptibile schimbării. Totuşi, orice "REP" care a atins în condiţiile actuale nivelul de calificare Advertising Executive (Reprezenatnt de Publicitate), sau nivelul de calificare Advertising Director (Director de Publicitate) va fi considerat calificat definitiv, cu menţinerea calificării în caz de schimbare a anumitor condiţii. Total Net Worldwide Advertising Revenue received, aici referit ca "TNWARR" (respectiv Totalul general global încasat din publicitatea ZenZuu) este baza calcului pentru Totalul comisioanelor distribuite pe reţea: "TNWARR" x 80% = X USD.
X se împarte la numărul total al membrilor "REP" activi =>Y (în puncte).
Adică: Valoarea unui punct Y =
[(Totalul veniturilor din publicitate ZenZuu) x 80%]/(Totalul "REP" activi)
Venitul individual se va calcula pe baza rangului câştgat de acel "REP" şi a numărului de membrii activi din propria reţea.




3)- CALIFICĂRI ZENZUU
3.1. - Reprezentant activ "REP"
a)- un "REP" activ va primi: Y x 5%.

Indiferent câţi membrii are în reţea, un "REP" este considerat ACTIV, dacă se loghează şi apoi se deloghează de 30 de ori într-o lună calendaristică.

[sus]

3.2. - Consilier de publicitate "AE"
b)- Condiţia de calificare pentru Advertising Executive, aici denumit ca "AE", este ca un "REP" să fie activ, adică să sponsorizeze 2 "REP" activi. Deci, sponsorizaţi şi menţineţi 2 "REP" activi şi veţi fi plătit pe 10 nivele ( nivelul dvs. şi încă 9 nivele în reţea sub dvs.).
"AE" va primi: Y x 5% x Nr. total de "REP" activi din nivelele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ,9.

Exemplu unui venit pentru Advertising Executive:
Acest exemplu serveşte doar pentru demonstraţia conceptului. Rezultatele reale pot fi diferite de acest exemplu, depinzând de efrotul personal. Nu există garanţii pentru aceste câştiguri. Această ofertă este inutilă, acolo unde este prohibită.

Demonstraţia se bazează pe ipoteza că fiecare "REP" active sponsorizează câte 5 "REP" activi:

TOTAL “REP” NIVELE COMISION CÂŞTIGAT
DVS. ("AE") Y x 5% =
(5 "REP") nivelul dvs. nr.1 Y x 5% x 5 =
(25 "REP") nivelul dvs. nr.2 Y x 5% x 25 =
(125 "REP") nivelul dvs. nr.3 Y x 5% x 125 =
(625 "REP") nivelul dvs. nr.4 Y x 5% x 625 =
(3.125 "REP") nivelul dvs. nr.5 Y x 5% x 3.125 =
(15.625 "REP") nivelul dvs. nr.6 Y x 5% x 15.625 =
(78.125 "REP") nivelul dvs. nr.7 Y x 5% x 78.125 =
(390.625 "REP") nivelul dvs. nr.8 Y x 5% x 390.625 =
(1.953.125 "REP") nivelul dvs. nr.9 Y x 5% x 1.953.125 =

[sus]

3.3. - Director de publicitate ZenZuu "AD"
c)- Calificarea pentru Advertising Director, denumit aici "AD" este ca un "REP" să fie activ şi să sponsorizeze 10 "REP" activi.

Dacă sponsorizaţi 10 "REP" activi veţi primi:

comisioane pe 10 nivele (nivelul dvs. şi 9 nivele în adâncimea reţelei dvs.) şi
"matching bonus" până la maximum 10 nivele în plus (de la nivelul 10 la 19).

"Matching bonus"

Acest comision se calculează relativ la un câştig din comisionul primit de membrii activi de pe primele 10 nivele ale dvs. calculat din primele lor 9 nivele

Atenţie! Aici nu se va lua în calcul niciun "matching bonus" obţinut de aceşti parteneri; altfel spus nu se poate cîştiga un "matching bonus" din alt "matching bonus". Astfel, maximum de nivele pe care se calculează comisioanele şi bonususrile este de 19 plus nivelul dvs.

În plus, faţă de "AE", un "AD" va primi "matching bonus" din: d)- comisionul "REP" cîştigat de toţi "REP" activi de pe primele 10 nivele
e)- comisionul "AE" cîştigat de toţi "AE" activi de pe primele 10 nivele
f)- comisionul aferent rangului "AE" cîştigat de toţi "AD" activi de pe primele 10 nivele.


Exemplu unui venit pentru Advertising Director:
Acest exemplu serveşte doar pentru demonstraţia conceptului. Rezultatele reale pot fi diferite de acest exemplu, depinzând de efrotul personal. Nu există garanţii pentru aceste câştiguri. Această ofertă este inutilă, acolo unde este prohibită.

Demonstraţia se bazează pe ipoteza că fiecare "REP" active sponsorizează câte 5 "REP" activi:

TOTAL “REP” NIVELE COMISION CÂŞTIGAT
DVS. ("AD") Y x 5% =
(5 "REP") nivelul dvs. nr.1 Y x 5% x 5 =
(25 "REP") nivelul dvs. nr.2 Y x 5% x 25 =
(125 "REP") nivelul dvs. nr.3 Y x 5% x 125 =
(625 "REP") nivelul dvs. nr.4 Y x 5% x 625 =
(3.125 "REP") nivelul dvs. nr.5 Y x 5% x 3.125 =
(15.625 "REP") nivelul dvs. nr.6 Y x 5% x 15.625 =
(78.125 "REP") nivelul dvs. nr.7 Y x 5% x 78.125 =
(390.625 "REP") nivelul dvs. nr.8 Y x 5% x 390.625 =
(1.953.125 "REP") nivelul dvs. nr.9 Y x 5% x 1.953.125 =
nivelul dvs. nr.10 Nivelele 10-19 sunt de fapt primele 10 nivele ale reprezentanţilor de pe nivelul 9 al dvs. Din aceste 10 nivele în plus se calculează "matching bonus" de la "REP" activi.
Calculul pentru "matching bonus" se aplică la primele 10 nivele ale reprezentanţilor dvs. de pe nivelele 1-9.

De ex., primele 10 nivele de calcul pentru "matching bonus" ale nivelului 5 al dvs. sunt nivelele: 6,7,8,9,10,11,12,13,14,15.

nivelul dvs. nr.11
nivelul dvs. nr.12
nivelul dvs. nr.13
nivelul dvs. nr.14
nivelul dvs. nr.15
nivelul dvs. nr.16
nivelul dvs. nr.17
nivelul dvs. nr.18
nivelul dvs. nr.19

("AD" va primi: Y x 5% x Nr. total de "REP" activi de pe nivelele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, plus "matching bonus" până la maximum nivelele 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19.)

[sus]



4) Completări
Toate punctele acumulate, peste 20, vor fi convertite în USD şi vor fi plătite până în data de 15 a lunii următoare.
Se va percepe o taxă de administrare de 5 U.S.D, pentru fiecare cec sau transfer de plată a comisionului către un "REP".
Condiţia de încasare a comisioanelpr ZenZuu este de a furniza următoarele către ZenZuu: pentru rezidenţii SUA, se cere SSN (social security number) sau E.I.N.
pentru rezidenţii din afara SUA, se cere un cod de identificare fiscal valabil în ţara în care este rezident un "REP" (Pentru România se cere CNP - la persoane fizice sau CUI - la persoane juridice).

După ce toate comisioanele au fost plătite, orice sumă rămasă peste 80% din veniturile de publicitate ale companiei va rămâne la ZenZuu. Acest plan de recpmpensare a reprezentanţilor (plan de marketing) poate fi schimbat de ZenZuu, fără preavizare. Acest plan este neavenit, acolo unde este prohibit.

Concluzii
Ce s-ar întâmpla, dacă vom putea câştiga bani, poate foarte mulţi bani, recomandând oamenilor să se înscrie GRATIS în reţeaua socială globală ZenZuu? Imaginaţi-vă că exemplul ilustrat mai sus ar putea fi realitate: Dacă X = 2 milioane dolari US şi totalul reprezentanţilor "REP" activi ar fi tot 2 milioane, atunci Y ar fi = 1 punct (respectiv 1 USD) şi Y x 5% ar fi = un echivalent la 5 cenţi (USD). Rezultă că în exemplul de mai sus câştigul dvs. numai pe nivelul ar fi: 1.952.123 x 5 cenţi US = 97.606,15 USD.
Cât credeţi că va fi comisionul pe toate cele 10 nivele?
Cât credeţi că va fi "matching bonus" până la nivelul 19?
Intraţi în http://www.zenzuu.com/sponsorID , unde sponsorID este numele ZenZuu al sponsorului dvs. (care v-a recomandat afacerea) sau alegeţi un link din pagina partenerilor Zenzuu şi înregistraţi-vă GARTIS. Recomandaţi apoi oamenilor pe care-i cunoaşteţi să se înscrie pe GRATIS în reţeaua socială globală ZenZuu, înainte ca altcineva să le spună despre "ZENZUU SOCIAL NETWORK" Aţi mai văzut o oportunitate care să ofere înscrieri pe GRATIS? Înscrieţi-vă acum în afacerea revoluţionară ZenZuu! Cea mai mare redistribuire a bogăţiilor pe Internet este aici, la ZenZuu! De ce să lăsăsm profitul numai companiilor mari? De ce să nu intrăm în afacerea ZenZuu şi să ajutăm şi alţi oameni să câştige bani? De ce să nu profitaţi de oportunitatea aceasta, care vă oferă bani pentru activitatea într-o reţea socială globală? Milioane de oameni sunt deja în ZenZuu. Cum ar fi să aveţi mii sau sute de mii de oameni în reţeaua dvs. proprie? Gândiţi-vă la viitorul Dvs.!

Piaţa globală ZenZuu se deschide în curând:
Piaţa online ZenZuu (z-bay) va oferi firmelor şi întreprinzătorilor din toată lumea să-şi comercializeze bunurile şi serviciile prin portalul ZenZuu. În curând "BUY" and "SELL" va fi activ!

Planul de recompensare ZenZuu Internet pentru publicitate pe Internet:
Planul de marketing pentru recompensarea reprezentaţilor ZenZuu este funcţional din 1 August 2008. Acest plan vă oferă posibilităţi nelimitate de câştig, care provin din afacerile de publicitate pe Internet, ce se apropie de cifra de 1.000 miliarde USD global. ZenZuu vă recomandă să luaţi parte la împărţirea unei părţi din profitul realizat de veniturile din publicitate pe Internet. Intraţi în ZenZuu şi nu veţi regreta! Perseveraţi în dezvoltarea propriei reţele sociale şi câştigurile vă vor demonstra că aţi fost la locul potrivit, în momentul potrivit! SUCCES ÎN ZENZUU!

Niciun comentariu: